top of page

Joyce Bonte

Joyce Bonte (1998) geboren en getogen in Zaandam. Al vanaf haar jonge jaren heeft zij een fascinatie voor avontuur en verhalen. Daarom is ze na haar middelbare schooltijd op uitwisseling naar de Verenigde Staten geweest. Hier heeft ze een jaar als high school leerling de ins en outs van het middelbare schoolleven in Amerika mogen ervaren.

Na een jaar vol nieuwe indrukken heeft ze besloten om verder de verhalen op te zoeken en muziektheater te gaan studeren aan de Dutch Academy of Performing Arts. Tijdens deze drie-jarige opleiding is haar liefde voor

07JoyceK.png

     storytelling alleen maar gegroeid. Na deze opleiding te hebben afgerond wilde ze zich wat verder verdiepen in het maakproces.

Nog voordat ze aan haar opleiding Creative Business aan de Hogeschool van Amsterdam begon kwam zij in contact met Winchester McFly. Omdat zij een baan in het werkveld zocht was dit een zeer welkome ontmoeting. Sinds kort is ze met veel plezier als Junior Producer werkzaam bij Winchester McFlyen zal met veel enthousiasme het collectief met nieuwe projecten ondersteunen.

WINCHESTER McFLY JUNIOR PRODUCER

bottom of page